Elsa Hosk Oscar-bileissä paljastavassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaistaustainen supermalli Elsa Hosk sai helmikuussa esikoisensa poikaystävänsä Tom Dalyn kanssa. Tyttövauva sai suomalaisen etunimen Tuulikki, joka on myös Elsan oman äidin toinen nimi ja löytyy myös Tomin isoäidin nimestä.

Nyt perheenäiti on ehtinyt suunnata perhekiireiltään juhlimaan Oscar-gaalaa Vanity Fair -lehden legendaarisiin juhliin, joissa monet supermallit esittelevät itseään. Hoskilla oli yllään näyttävä valkoinen iltapuku, jossa ylävartalon peittona oli kaksi valkoista nauhaa.

32-vuotias Elsa Hosk on tullut maailmalla tunnetuksi supermalliksi etenkin toimittuaan Victoria’s Secret -alusvaateketjun mallina. Elsa Hosk on syntynyt Tukholmassa ja hänen suomalaisen äitinsä nimi on Marja Tuulikki Hosk. Elsan tyttären koko nimeksi tuli Tuulikki Joan Daly.