Tytön pehmolelut vaihtoivat paikkaa öisin – kamera paljasti syyllisen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaisessa perheessä ihmeteltiin yöaikaan paikkaansa vaihtavien lelujen mysteeriä, kunnes syyllinen selvisi. Tyttären lelulaatikossa säilyttämillä pehmoleluilla oli erikoinen tapa päätyä eri puolille kotia. Erityisesti niitä löytyi aamuisin perheen äidin sängyn viereltä.

Mysteeri selvitettiin yöaikaan kotia kuvanneiden kameroiden avulla. Kävi ilmi, että perheen Batman-niminen kissa kävi öisin noutamassa pehmolelut yläkerrasta. Munchkin-rotuinen kissa kuljetteli niitä mukanaan ympäri kotia.

Batmanin yöllisiin puuhiin eivät kelpaa aivan mitkä tahansa lelut. Kissalla on nimittäin tapana valita vain pehmoleluja, joilla on kasvot. Vaikka perheen tytär kasvoi jo yli pehmoleluista, päätti perhe säilyttää lelut niiden kuljettamiseen selvästi mieltyneen Batman-kissan iloksi.