Will Smith ja Chris Rock nyrkkeilykehään? Tarjottu 30 miljoonaa dollaria ottelusta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nyrkkeilystä kiinnostunut Youtube-tähti Jake Paul on innostunut sponsoroimaan julkkisten potentiaalisia nyrkkeilyotteluita. Toistaiseksi kehissä on ollut hiljaista, mutta äskettäin kamppailulajista saatiin esimakua Oscar-gaalan lavalla, kun vaimoaan koskeviin törkykommentteihin kypsynyt näyttelijä Will Smith tempaisi avokämmenellä juontaja Chris Rockia.

Nyt Jake Paul on tarjonnut 30 miljoonan dollarin sopimusta kaksikolle virallisesta nyrkkeilyottelusta. Hän on esittänyt tarjouksensa Twitteriin. Molemmat ottelun osapuolet, Will Smith ja Chris Rock, saisivat ottelusta 15 miljoonaa dollaria. On yleisesti tiedossa, että Smithillä ja Rockilla on ollut erimielisyyksiä jo pitkään, joten Smithin vaimon Jada Pinkett Smithin hiustyylistä irvaileminen miljoonien televisiokatsojien edessä oli isku vyön alle ja vitsin muotoon verhoiltu loukkaus. Will Smithin vaimolla on hiustenlähtöä aiheuttava autoimmuunisairaus.

Ilkeät sanat voivat satuttaa jopa pitempään tai syvemmältä kuin yksittäinen fyysinen läimäys. Toista ihmistä kohtaan tapahtunut oikeudeton hyökkäys on aina tuomittavaa, olipa se henkistä tai fyysistä. Jake Paul on oikeassa tarjotessaan miehille areenaa, jossa he voivat ottaa rehellisesti mittaa toisistaan ilman, että sivulliset joutuvat kärsimään.

Jake Paul on luvannut tarjota aiemmin 60 miljoonan dollarin palkkion, mikäli räppäri Kanye West ja koomikko Pete Davidson astuvat kehään toisiaan vastaan.