Marika Fingerroos juhli synttäreitä povekkaalla poseerauksella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohukaunotar Marika Fingerroos on jättänyt viime vuosina pintajulkisuuden taakseen ja esitellyt elämäänsä lähinnä sosiaalisessa mediassa. Fingerroos jakaa usein upeita poseerauksiaan sosiaalisen median seuraajilleen.

Eilen tiistaina Marika Fingerroos täytti 43 vuotta ja juhlisti merkkipäiväänsä julkaisemalla tyylikkään poseerauksen sosiaalisessa mediassa. Kuvassaan Fingerroos nähdään tiukassa valkoisessa topissa, ja kuvatekstissä hän nimittää itseään ”oman elämänsä tuhkimo prinsessaksi”.

Kohukaunottaren vuodet jo taakseen jättänyt Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.