Perhe ajatteli tehdä vielä yhden lapsen – saivatkin viitoset

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa asuvalla pariskunnalla, Megan ja Joshua Hulenilla oli kaksi poikaa. He päättivät yrittää vielä yhtä vauvaa toivoen, että saisivat kahden pojan seuraksi pienen tytön. Raskauden seitsemännellä viikolla he saivat tietää, että pariskunta odotti viitosia. Nyt perheessä on seitsemän lasta.

Uusista pienokaisista neljä on tyttöjä ja yksi on poika. Nyt perheessä on yhteensä kolme poikaa ja neljä tyttöä sekä heidän vanhempansa. Hedelmällisyyshoitoja läpi käynyt pariskunta hoitaa yksivuotiaiden viitosten lisäksi myös yhdeksänvuotiasta Jacobia ja kolmevuotiasta Matthewia. Matthewilla on kehitysvamma, joten pariskunta otti suuren riskin yrittäessään saada lisää lapsia.

Seitsemän lapsen äiti kertoo elämästään netissä. Hän on saanut runsaastii arvostelua osakseen, mutta myös kannustusta. Taaperovuodet tulevat olemaan varmasti raskaita, mutta vanhempana äiti ja isä saavat nauttia kasvatustyönsä hedelmistä.