Romee Strijd poseerasi kylppärissä – ja kuvasi samalla itseään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollantilainen Romee Strijd tunnetaan Victoria’s Secret -enkelinä, ja kaunotar onkin toiminut alusvaatemerkin mallina jo vuodesta 2015 lähtien. Taannoin somehitiksi nousi video, jossa hän ja miehensä kertoivat mallikaunottaren raskaudesta sukulaisilleen.

Nyt Romee on poseerannut näyttävässä punaisessa alusasussa kylpyhuoneessa, jossa hän kuvasi itseään selfie-kuvaan. Kuvatekstissä hän tervehti seuraajiaan ja kertoi, että kyseessä oli Lounge Wearin alusasu.

Edellä mainitulla hittivideolla nähtiin miten Romee ja Laurens joutuivat sushiaterian äärellä kertomaan miehen vanhemmille raskaudesta vain tunti sen jälkeen kun he olivat vasta itse tehneet testin. Myöhemmin pariskunta vieraili vielä isovanhempiensa luona kertomassa, että heistä on tulossa isoisovanhempia. Video sai suuren suosion.