Tampereen Stockmannin ruokaosasto suljettiin – rasvakeitin syttyi tuleen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Tampereen Stockmann-tavaratalo tyhjennettiin tiistaina 29. maaliskuuta ennen puoltapäivää tulipalon vuoksi. Tavaratalon ruokakauppa pysyy suljettuna koko tiistain ajan. Pelastuslaitos sai hälytyksen palosta kello 10:28.

Tapahtumat saivat alkunsa rasvakeittimen sytyttyä palamaan Stockmaan Herkun keittiössä. Pelastuslaitoksen mukaan henkilökunta oli yrittänyt alkusammutusta tuloksetta. Palo laukaisi automaattisen sammutuslaitteiston, joka lopulta sammutti sen.

Palo aiheutti Stockmannin ruokakauppaan savuvahinkoja, joiden vuoksi kauppa pidetään suljettuna ainakin tiistain ajan. Muu osa liikekiinteistöstä on auki normaalisti. Palo aiheutti kahdelle henkilökuntaan kuuluvalle pieniä palovammoja, jotka ensihoito tarkisti paikan päällä.