Henna Kalinaisen tytär täytti vuoden – seuraava lapsi jo suunnitteilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen kohujulkkis Henna Kalinainen on nykyään perheellinen nainen, joka keskittyy pintaliitopiirien sijaan tasapainoiseen elämään. Hän kertoo säännöllisesti kuulumisiaan Metropoli-lehden blogissa. Hänen ja Jarkko-kullan esikoinen täytti äsken vuoden.

– En olisi ikinä uskonut, että voidaan saada näin kaunis tyttö. Ja Joanna on niin paljon muutakin. Hänen persoona on aivan valloittava. Joanna on hauska, iloinen, temperamenttinen pikku vekkuli, Kalinainen hehkuttaa lisää:

– Parasta tässä perhe-elämässä on ollut huomata minkälainen kumppani sitä tuli valittua itselleen perhettä perustamaan. Jarkko on täydellinen isä. Hän on niin paljon läsnä ja haluaa automaattisesti osallistua kaikkeen lapsen hoitoon.

Kalinainen paljastaa, että pariskunnan haaveissa on myös toinen lapsi. Hän ei kuitenkaan halua suurperhettä, koska rakastaa kertomansa mukaan laiskaa elämäntyyliä liikaa. Nainen myöntää haaveilevansa vapaapäivistä, mutta samaan aikaan nauttii perheen arjesta.