Mestarit Areenalla tekee paluun naistähtien voimin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mestarit palaavat tänä vuonna jälleen areenoille. Suomen kaikkien aikojen suurimmaksi yhteiskiertueeksi kuvailtu Mestarit Areenalla toteutetaan nyt täysin uuden kokoonpanon voimin.

Warner Music Liven konserttikiertueen uusina mestareina toimivat Kaija Koo, Vesala, Ellinoora ja Jenni Vartiainen. He nousevat areenoille 21. lokakuuta 2022 alkaen Espoossa, Vaasassa, Turussa, Kuopiossa, Oulussa ja Tampereella.

– Me musiikin supernaiset teemme nyt vihdoin yhteiskonsertin! Tämän pitkäaikaisen haaveen toteutuminen tuntuu uskomattomalta ja saa mut ihan sekaisin odotuksesta. Me kaikki artistit olemme tehneet oman vahvan ja persoonallisen uran vuosien aikana. Voitte vain kuvitella, millaista musiikin gloriaa kuulemme tulevalla konserttikiertueella, kertoo Kaija Koo tiedotteessa.

Vuosina 1998-1999 esiintyneeseen alkuperäiseen Mestarit Areenalla -kokoonpanoon kuuluivat Kirka, Hector, Pepe Willberg ja Pave Maijanen. Vuonna 2020 järjestettiin myös Leidit Lavalla -kiertue, jossa esiintymässä olivat Katri Helena, Paula Koivuniemi, Marion Rung ja Lea Laven.