Saija Lentonen sensuellissa alastonkuvassa – muistuttaa rajojen asettamisesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihastuttavan herkkäsieluinen näyttelijä Saija Lentonen on nykyisin henkisen hyvinvoinnin puolesta puhuva nainen. Hänen oma polkunsa on kasvattanut naisesta viisaan suunnannäyttäjän, jonka on helppo ammentaa onnellisuutta pelkästään olemalla. Hän auttaa myös muita löytämään oman kehonsa ja sielunsa rajat.

– Jos olet uupunut ja kroonisesti vittuuntunut, sinulta puuttuvat terveet rajat. Ulkoisesti ja sisäisesti. Jos et tunnista tunteitasi et voi asettaa rajojasi. Jos et ole kehossasi et kykene tuntemaan tunteitasi, hän kirjoittaa Instagramissa.

Lentonen opettaa etenkin naisia olemaan sinut itsensä kanssa. Hän on markkinoinut Viisas nainen -kurssiaan rohkealla alastonkuvalla, joka on sensuelli otos pian 45 vuotta täyttävän naisen vartalosta. Saija Lentonen on tullut suomalaisille tutuksi muun muassa Levottomat 3, Sooloilua ja Luokkakokous 2 -elokuvista. Hän esiintyy myös megasuosion saavuttaneessa Pahanhautoja-kauhuelokuvassa.