Natasha Oakley jätti rintaliivit kotiin – vilautus vain ajan kysymys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen mallikaunotar Natasha Oakley on poseerannut viime aikoina mainosten ja mallikuvien sijaan pääasiassa bikineissä, kun hän on nautiskellut olostaan maailman aurinkorannoilla. Viime aikoina hän on välittänyt sosiaalisen median seuraajilleen upeita lomatunnelmia kuvina ja videoina.

Tällä kertaa Natasha on poseerannut tyylikkäästi valkoisessa avonaisessa paidassa, jonka alle hän ei ollut pukenut lainkaan rintaliivejä. Tässä asussa vilautus on vain ajan kysymys, sillä yksikin tuulenvire voi sen aiheuttaa.

Natasha Oakley on australialainen bikinimalli, joka toimii myös yrittäjänä. Nykyisin hän asuu kengurumaan sijaan Yhdysvaltojen Kaliforniassa. Hän on toiminut malliurallaan esimerkiksi Stone Fox ja Acacia -uimapukumerkkien mallina.