Näyttelijä Kari Ketosesta tuli elokuvaohjaaja – Häät ennen hautajaisia ensi-iltaan syksyllä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kari Ketonen tunnetaan parhaiten näyttelijänä ja koomikkona, mutta pian tähdeltä tänä vuonna tähdeltä ilmestyy uusi aluevaltaus. Syksyllä ensi-iltansa saa hänen esikoisohjauksensa Häät ennen hautajaisia.

Häät ennen hautajaisia on draamakomedia, joka kertoo isänsä mieliksi kulissipoikaystävää etsivästä Johannasta. Hän törmää omalaatuiseen hautausurakoitsija Sakkeen, jolla on oma motiivinsa tyttöystävän etsimiseen. Ilona Vehmaksen tuottaman elokuvan päärooleissa bähdään Iina Kuustonen ja Antti Luusuaniemi.

Kari Ketonen nousi tunnetuksi televisiokatsojille erityisesti Ketonen ja Myllyrinne -sketsisarjan myötä. Hän on tuttu näky myös muun muassa Napapiirin sankarit ja Mielensäpahoittaja -elokuvista sekä Putous-sketsisarjasta, jossa hän on esittänyt muun muassa Venäjän presidentti Vladimir Putinia. Parhaillaan Ketonen tähdittää realitysarjaa Komppania Ketonen & Gustafsberg.