Popedan uusi kokoonpano julki – uusi basisti löytyi odottamattoman läheltä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomirockin legendaarisiin yhtyeisiin lukeutuvan Popedan rivit muuttuivat loppuvuodesta. Yhtyeen pitkäaikainen basisti, 67-vuotias Jyrki Melartin poistui yhtyeestä marraskuussa.

Nyt Popeda on julkistanut uuden kokoonapanonsa. Vuonna 2022 yhtyeeseen kuuluvat Pate Mustajärvi, IP Kivinen, Costello Hautamäki, Lacu Lahtinen ja uutena basistina Alex Hautamäki. Kokoonpanoa esiteltiin jo Instagramissa julkaistussa uudessa bändikuvassa.

Popedan ei tarvinnut lähteä merta edemmäs kalaan etsiäkseen uutta bassotaiteilijaa, sillä Alex on yhtyeen pitkäaikaisen kitaristin Costello Hautamäen poika. Hän on jo ennen kokoonpanoon virallista liittymistä soittanut yhtyeen keikoilla tuuraavana basistina. Popeda keikkailee uuden kokoonpanon voimin kesän aikana eri puolilla Suomea.