Rumpali jätti HIM ja Amorphis -jäsenten Flat Earth -yhtyeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Superbändiksikin tituleerattu Flat Earth koostuu HIM, Amorphis ja Polanski -yhtyeiden jäsenistä. Nyt yhtyeen kokoonpano on muuttunut, sillä HIMistä tuttu rumpali on poistunut yhtyeen riveistä.

Flat Earth tiedotti rumpali Mika ”Gas Lipstick” Karppisen jättäneen yhtyeen. Syynä olivat erimielisyydet muiden bändin jäsenten kanssa. Jäljelle jäävät jäsenet kertovat tiedotteessa toivovansa Karppiselle pelkkää parasta tulevien projektien parissa.

Flat Earth esiintyy kokoonpanomuutoksesta huolimatta 16. huhtikuuta Helsingin Tiivistämöllä, jossa paikkaavana rumpalina toimii muun muassa Velcra-yhtyeestä ja The Voice of Finland -ohjelmastakin tunnettu Mikko Herranen. Yhtyeen riveissä jatkavat HIMistä tuttu kitaristi Mikko Lindström, Amorphiksen ex-basisti Niclas Etelävuori ja Polanski-yhtyeen laulajakitaristi Anthony Pikkarainen.