Mitä ihmettä? Mies varasti useita autoja – romutti ne heti kolaroimalla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Snohomishin piirikunnan viranomaiset ovat pyytävät apua löytääkseen miehen, jota syytetään useiden autojen varastamisesta. Hän on kolaroinut varastamansa autot samana päivänä.

Ei ole tiedossa, onko mies kolaroinut ajoneuvot tahallisesti vai omaako autovaras poikkeuksellisen kehnot ajotaidot. Varkaan kuljettamaan ajoneuvoon törmännyt Joyce Salvador Snohomishista sanoo, että hänen kokemansa kolarointi tapahtui 24. helmikuuta. Salvador kertoo nähneensä törmäyksen, jossa mustan Chevy Cruzen kuljettaja melkein törmäsi hänen autoonsa, ennen kuin törmäsi toiseen lava-autoon. Hän riensi auttamaan autossa olleita ihmisiä, mutta yllättäen kuljettaja luikki karkuun.

Pian selvisi, että Chevy Cruze -auto oli varastettu. Poliisit kertoivat paikalle saavuttuaan, että kuljettaja oli varastanut myös toisen auton, jonka hän oli kolaroinut seitsemän kilometrin päässä. Sitten mies varasti kolmannen auton. Ei ole tiedossa, onko hän kolaroinut senkin, mutta miehestä on luvattu tuhannen dollarin löytöpalkkio, Fox-kanavan paikallisuutiset kertovat.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.