Mikä biksukaunotar! Sofia Vergara julkaisi kuuman arkistokuvansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolumbialaissyntyinen näytteijä Sofia Vergara tunnetaan parhaiten roolistaan komediasarjassa Moderni perhe. Kurvikas 49-vuotias kaunotar kiinnitettiin taannoin uuteen rooliin, jossa hän tulee näyttelemään tosielämän huumekauppias Griselda Blancoa. Vergara näyttelee pahamaineista huumelordia kuusiosaisessa Andrés Baizin ohjaamassa Griselda-sarjassa.

Eilen torstaina Sofia kunnioittu throwback thursdayn perinteitä ja julkaisi arkistoistaan löytyneen upean kuvan takavuosilta. Vergara on edelleen upea kaunotar, mutta nyt nähdään miltä hän näytti biksuissa nuorempana. Kuva on ikuistettu vuosia sitten Miamissa.

Kolumbialaistaustainen Griselda Blanco alkoi myymään Yhdysvalloissa 1970-luvulla Pablo Escobarin perustaman Medellin-kartellin kokaiinia. Kokaiinikaupan suureksi toimijaksi noussut nainen tuotti kulta-aikanaan toimillaan kymmeniä miljoonia dollareita kuukaudessa, ja hänen arvioidaan olleen vastuussa sadoista murhista. Sarjassa seurataan Musta Leski -lempinimelläkin tunnetun Blancon tasapainottelua perhe-elämän ja rikollisten liiketoimien välillä.