Alina Voronkova aurinkolomalla – upea biksuposeeraus someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi -tittelinsä myötä suomalaisille tutuksi tullut kaunotar Alina Voronkova tunnetaan nykyisin myös sosiaalisen median julkkiskaunottarena, joka julkaisee upeita kuvia elämästään ja arjestaan. Taannoin avioitunut kaunotar on nyt julkaissut upeita kuvia aurinkolomaltaan.

Alina nähdään poseeraamassa mustissa biksuissa parvekkeella, jossa hän nauttii auringon säteistä ja kerää samalla d-vitamiinia kehoonsa. Moni suomalainen varmasti kaipaa parhaillaan jo kesäisiä kelejä ja auringonpaistetta.

Teatteria nuorena harrastanut inkeriläisjuurinen Alina Voronkova osallistui kauneuskilpailuihin jo kouluikäisenä. Hän on sittemmin saanut urallaan monia missititteleitä, kuten Mikkelin Neito 2015 ja Miss MP 2017, mutta lopulta hän sai myös haaveilemansa Miss Suomen tittelin. Vapaa-ajallaan Alina on kertomansa mukaan kodin hengetär, joka rakastaa siivoamista ja ruoanlaittoa.