Kauhuelokuva Se saa jatkoa HBO-minisarjan muodossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Stephen Kingin kuuluisaan kauhukirjaan perustuvat Se-elokuvat saavat jatkoa, tai tarkemmin ilmaistuna esiosan. Työn alla on parhaillaan HBO Maxin minisarja Welcome to Derry.

Welcome to Derry, eli Tervetuloa Derryyn -sarja sijoittuu 1960-luvulle, aikaan ennen Se-elokuvien tapahtumia. Variety-lehden mukaan sarjassa kerrotaan myös lapsia ja aikuisiakin terrorisoineen Pennywise-klovnin taustatarina.

Se ja Se: Toinen luku -elokuvat ohjannut Andy Muschietti toimii sarjan tuottajana siskonsa Barbara Muschiettin kera. Kaksikko on myös sarjan tarinan taustalla.

HBO Max -palvelussa tullaan näkemään lähivuosina myös muita Warner Bros -tuotantoyhtiön elokuvien, kuten The Batmanin ja Dyynin spinoff-sarjoja. Alkuvuodesta palveluun ilmestyi The Suicide Squad -elokuvan spinoff-sarja Peacemaker.