Mies käveli puukon kanssa aikuisviihdekauppaan – ryöstösaalis kirjaimellisesti takapuolesta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa asuvaa ohiolalaista miestä syytetään ryöstöstä, koska hänen väitetään varastaneen aikuisten leluja 336,93 dollarin arvosta. Saaliin joukossa oli muun muassa 99,99 dollarin arvoinen puhallettava anustappi.

Elyrian kaupungissa sijaitsevaan Cirilla’sin liikkeeseen käveli mies suuren veitsen kanssa. Hän ryösti tämän jälkeen kaupasta kasan tuotteita ja meni pihalla odottaneeseen henkilöautoonsa. Kaupan työntekijä tunnisti ryöstöstä epäillyn miehen ja ilmoitti asiasta poliisille, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisi saapui nopeasti paikalle työntekijän tekemän hälytyksen ansiosta. He löysivät ajoneuvosta 28-vuotiaan Joshua Millsapin. Hän myönsi viranomaisille varastaneensa tavaraa kaupasta. Miehen hallusta löytyi yhteensä seitsemän varastettua välinettä, joiden joukossa olivat puhallettava anustappi, vibraattorirengas, penisrengaskokoelma, puhallettava penisrengas, virtsaputken treenausväline, puhallettava hieromasauva ja erektiorenkaita.