Odottamaton tilanne säätiedotuksessa – meteorologi soitti lapsilleen varoittaakseen tornadosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suorissa televisiolähetyksissä nähdään toisinaan yllättäviäkin tilanteita. Taannoin erään yhdysvaltalaisen uutiskanavan säätiedotus sai odottamattoman käänteen meteorologin soitettua lapsilleen.

Meteorologi Doug Kammerer oli tekemässä suoraa lähetystä NBC Washington -kanavalle, kun hän sai tiedon Washington D.C.:n esikaupunkialuetta koskeneesta tornadohälytyksestä. Kesken lähetyksen Kammerer tajusi tornadon liikkuvan nopeasti hänen kotiaan kohti, ja otti yllättäen puhelimen esiin soittaakseen pojalleen.

– Oletko kotona, kamu? Okei, hei, haluan että menette kellariin. Saimme juuri varoituksen tornadosta, Kammerer kertoi lapselleen puhelimessa.

Kammerer kertoi soittaneensa lapsilleen, sillä hän epäili heidän olevan pelien äärellä säätiedotuksen sijaan. Meteorologi kertoi myöhemmin Today-lehdelle perheen selvinneen tornadosta vahingoittumattomina.