Heavyneulonnan MM-kisat järjestetään jälleen – haku on nyt käynnissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuka olisi tiennyt, että heavy metal -musiikki ja headbanging yhdistettynä neulomiseen toisivat yhteen ihmisiä eri puolilta maailmaa ja kehittäisivät monikansallisen hevineulojien yhteisön? Suomalaiset ovat heavykansaa, mikä näkyy myös käsityöharrastuksissa. Hevineulonnan maailmanmestaruuskilpailut järjestetään tänä vuonna 8. heinäkuuta Joensuussa.

– Pitkän tauon jälkeen maailma tarvitsee nyt yhteisöllisyyttä, iloa, hauskaa hulluutta ja yllättäviä elämyksiä! Langan ja tukan tuuletusta on tarjolla, kunhan muistaa tulla paikalle tai virittää digilaite oikealle kanavalle, kertoo WTF Productions Oy:n Mari Karjalainen tapahtumajärjestäjän edustajana.

Vuoden 2022 Heavy Metal Knitting World Championship palaa vihdoinkin järjestettäväksi livetapahtumana syntymäkaupungissaan Joensuussa. Tapahtuma striimataan myös kansainvälisen yleisön iloksi maailmalle, joten kaikki voivat seurata tapahtumaa verkon välityksellä.

Kilpailemaan maailmanmestaruudesta voivat hakea kaikki maailman täysi-ikäiset hevineulojat. Hakuaika on käynnissä ja avoinna 15. toukokuuta saakka osoitteessa www.heavymetalknitting.com.