Matkustaja pidätettiin – harrasti itsetyydytystä neljä kertaa lennon aikana

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Southwest Airlines -yhtiön lennolla useaan otteeseen oman käden rakkautta harrastanut mies on saanut rikossyytteet Yhdysvalloissa. Antonio Sherrodd McGarity pidätettiin hänen puuhailtuaan naismatkustajan vieressä lennolla Yhdysvaltojen Seattlesta Phoenixiin.

Oikeuden pöytäkirjojen mukaan tapahtumat alkoivat jo lennon alkuvaiheessa. McGarity istui paikassa 11F ja todistajana oikeudessa toiminut nainen paikassa 11E. Pian nousun jälkeen McGarity otti peniksensä esiin ja ryhtyi hyväilemään itseään.

Mies oli nukkunut puuhiensa jälkeen noin tunnin, jolloin vierustoveri ilmoitti asiasta matkustamohenkilökunnalle. Miehen puuhista kuvia todisteeksi ottanut nainen sai lopulta vaihtaa istumapaikkaa. Todistajan mukaan McGarity rakasteli itsensä kanssa ainakin neljä kertaa lennon aikana.

McGarity myönsi tekonsa viranomaisille. Miehen mukaan hän oli kysynyt naiselta haittaako toiminta tätä, johon kanssamatkustaja oli reagoinut nostamalla kädet ilmaan ja sanomalla, ettei asialla ole väliä. McGarity oli pitänyt vastausta härskinä eleenä ja luullut naisen antaneen luvan teolle.

Daily Beast -lehden mukaan miestä syytetään säädyttömyyslakiin liittyvistä rikoksista. Hän on myös saanut elinikäisen porttikiellon Soutwest-yhtiön lennoille.