Darcey Silva perusti oman OnlyFans-sivuston – lupaa herkullista materiaalia ihailijoille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositusta 90 Päivää morsiamena -sarjasta tuttu Darcey Silva on tähdittänyt kahden tuotantokauden verran omaa realitysarjaa Stacey-nimisen siskon kanssa. Sarjassa seurataan muun muassa Darceyn ulkonäkömuutoksia, perhe-elämää, suhdekiemuroita ja uraa muotisuunnittelijana.

Sinkkupäivistään nauttiva Darcey Silva on aloittanut sisällön tuottamisen OnlyFans-sivustolle. Hän myy kuukausijäsenyyttä 19,99 dollarin hintaan. Hänellä on 168 tykkäystä sivustollaan, mutta nainen yrittää kasvattaa seuraajamääräänsä Instagramin herutuskuvilla.

Viimeisimmällä Darcey & Stacey -ohjelman tuotantokaudella nähtiin Darceyn ja hänen bulgarialaisen rakastajan Georgin parisuhdedraamaa. Yrittämisestä huolimatta suhde päättyi lopulta eroon.

Darcey on tullut tutuksi monimutkaisista parisuhteistaan myös hollantilaisen Jesse Meesterin ja brittiläisen Tom Brooksin kanssa. Hän tapasi Georgin Instagramissa ja rakastui tulisesti. Georgi kosi naista kahteen eri kertaan, mutta kihlausta varjosti jatkuva epätietoisuus, salailu ja asioden peittely.