Kuumin perheenäiti? Sandra Kubicka kurvikkaana peilin edessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puolalainen naapurintyttömäinen mallikaunotar Sandra Kubicka on ollut jo vuosien ajan kovasti nousemassa julkkiskaunotarten A-sarjaan, mutta jostain syystä varsinainen läpimurto on vielä antanut odottaa itseään. Perheenäitinä Sandra on taatusti eräs maailman kuumimmista, ja myös sosiaalisessa mediassa hänen suosionsa on tasaisessa kasvussa.

Nyt kuvankaunis perheenäiti on poseerannut iloisena ja tuttuun tapaansa freshinä. Kuvassa Sandra ei avaudu pidemmin elämästään tai ajatuksistaan, vaan sen sijaan tyytyy vain moikkaamaan seuraajiaan. Se lienee monille riittävästi, sillä kuva sai nopeasti kymmeniä tuhansia tykkäyksiä.

Kansainvälisyys on ollut jo pitkään Kubickan tavaramerkki. Kaunotar on nousujohteisella urallaan ehtinyt jo poseerata muun muassa arvostetun Victoria Secretin mallikuvissa. Sandra seurusteli taannoin Cedric Gervaisin kanssa.