Netflix hyllytti Will Smithin elokuvan Oscar-välikohtauksen jälkeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuoden 2022 Oscar-gaalassa nähtiin odottamaton välikohtaus Will Smithin läimäistyä koomikko Chris Rockia vaimoonsa kohdistuneen vitsin vuoksi. Välikohtaus herätti laajamittaista kohua, ja siitä tuli yksi Hollywoodin kevään suurimmista puheenaiheista.

Will Smithin oli määrä näytellä pääroolia Netflixin toimintatrillerissä Fast and Loose. Suoratoistopalvelu on kuitenkin keskeyttänyt projektin ainakin toistaiseksi. Fast and Loosen oli tarkoitus kertoa rikollisesta, joka herää Meksikon Tijuanassa muistin menettäneenä ja huomaa eläneensä kaksoiselämää sekä rikollispomona että CIA-agenttina.

The Hollywood Reporter -lehden mukaan ongelmat alkoivat tosin jo viikkoa ennen Oscar-välikohtausta alkuperäisen ohjaaja, Deadpool 2 -elokuvasta tunnetun David Leitchin jätettyä projektin. Toistaiseksi tiedossa ei ole, onko Netflixin tavoitteena herättää projekti uudelleen eloon tulevaisuudessa, ja tullaanko päärooliin etsimään uusi tähti.