Bodarilegenda Bill Pearl jäi ruohonleikkurin alle – loukkaantui vakavasti

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nykyään eläkepäiviä viettävä Bill Pearl tunnetaan yhtenä kehonrakennuksen yhdysvaltalaisista elävistä legendoista. 91-vuotias tähti voitti 1950- ja 60-luvuilla lukuisia kehonrakennuksen kilpailuja, muun muassa Mr. Universe -tittelin peräti viidesti.

Nyt Bill Pearl on joutunut vaaralliseen onnettomuuteen. Billin Judy-vaimon mukaan kehonrakentaja putosi ajettavan ruohonleikkurin päältä sen jäätyä jumiin. Tämän jälkeen ruohonleikkuri ajoi hänen päältään.

Judy kertoo Facebookissa löytäneensä Billin makaamasta ruohonleikkurin alla kasvot maata kohti. Paikalle ilmaantui pian perhetuttuja, jotka auttoivat ruohonleikkurin pois miehen päältä. Ambulanssilla sairaalaan kiidätetylle Billille suoritettiin kuusi tuntia kestänyt leikkaus.

Bill toipui leikkauksesta sairaalassa, ja hänen on tarkoitus kotiutua lähipäivinä. Vuonna 1952 uransa aloittanut tähti työskenteli 1980-luvulta lähtien valmentajana ja mentorina lukuisille ammattilaisille. Hän on julkaissut uransa aikana myös lukuisia kehonrakennukseen liittyviä kirjoja.