Ihana yllätys: Karalahdet saavat vauvan!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Urheilusta ja televisiosta tuttu Nanna ja Jere Karalahden perhe kasvaa uudella lapsella. Pariskunta on julkaissut yhteiskuvan perheestä, jossa he kertovat saavansa lisää jälkikasvua. Lapsi tulee olemaan parin kolmas.

– Sinä olet jo rakastettu ja turvassa. Sinun isoveli, isosisko, isi, äiti ja läheiset tulevat pitämään huolen siitä, että tulet olemaan sitä koko elämäsi. Kiitos, että tulet meidän perheeseen – sinä suurin lahja kaikista, Nanna Karalahti kirjoittaa Instagramiin saaden lukuisia onnitteluviestejä.

Nanna Karalahti kertoo, että on yksityiselämästään hyvin tarkka ja haluaa sillä tavoin suojella itseäään ja perhettään. Hänen mukaansa julkisuuden varjopuolena on se, että myös salaiset asiat tulevat usein julki, joten perhe halusi kertoa raskaudesta ensimmäisenä itse ja omin sanoin. Vuodesta 2015 naimisissa olleet Nanna ja Jere Karalahti ovat vuonna 2016 syntyneen Jaxin ja 2018 syntyneen Alexian vanhemmat.