Elizabeth Hurleyn biksuposeeraus sytyttää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Elizabeth Hurley ei arastele jakaa vähäpukeisiakaan kuvia. Austin Powers -elokuvasta tunnettu tähti on tarjonnut seuraajilleen silmäniloa erityisesti sosiaalisessa mediassa, jossa hän julkaisee kuviaan ja videoitaan. Hänen ikinuoruutensa on ihailtavaa.

Tällä kertaa Elizabeth nähdään poseeraamassa rannalla, jossa hän on nostanut vedestä meritähtiä pinnan yläpuolelle. Turkooseissa biksuissa poseeraava näyttelijäkaunotar osoittaa jälleen kerran, ettei ikä paina ainakaan hänen biksuvartaloaan lainkaan.

56-vuotias Elizabeth Hurley kertoi taannoin jakaneensa viime aikoina niin paljon kotona otettuja bikinikuvia mainostaakseen oman uimapukumallistonsa uutuuksia. Tähden mukaan rannoilla on voitu viettää tavanomaista vähemmän aikaa koronatilanteen vuoksi, ja niinpä Elizabeth Hurley Beach -vaatemerkin on pitänyt keksiä uusia tapoja mainostaa tuotteitaan.