Joy Corriganin iltapuku ei liikoja peittänyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Sports Illustrated -lehden vuosittaisen uimapukunumeron sivuilta taannoin tunnetuksi tullut Joy Corrigan on viime aikoina saanut lisää jalansijaa mallimaailmasta. Ura on nousukiidossa, ja viime aikoina hän on noussut viihdemaailman kärkinimien joukkoon.

Nyt mallikaunotar on osallistunut Daily Front Row -gaalaan, jonka punaiselle matolle hän asteli upeassa sinisessä iltapuvussa. Asuvalinta kohahdutti paljastavuudellaan, sillä hänen rintojensa peitoksi riitti vain hädin tuskin kangasta. Siksi vilautus oli koko ajan vain millimetrien päässä ja Joy joutui alituisesti vahtimaan asunsa tilannetta.

27-vuotias Joy Corrigan aloitti malliuransa jo 14-vuotiaana teinityttönä, kun häntä pyydettiin kauppakeskuksessa osallistumaan paikalliseen muotinäytökseen. Siitä sai alkunsa ura, joka vie kaunotarta kohti nyt mallimaailman parasta A-sarjaa. Sports Illustrated vuoden 2016 uimapukunumerossa poseeraaminen on yksi alan suurimmista meriiteistä koko maailmassa.