Pyhimys jää pitkälle keikkatauolle – jättikonsertti järjestetään suunniteltua aikaisemmin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-tähti Pyhimys esiintyy syksyllä Helsingin Jäähallissa Pyhimys Isona -jättikonsertissa. Konsertin ajankohtaa on joduttu jälleen muuttamaan, ja se järjestetään lauantaina 10. syyskuuta 2022.

Jäähallikeikka on viimeinen mahdollisuus nähdä Pyhimys esiintymässä soolona hetkeen. Räppäri jää nimittäin sen jälkeen pitkäksi kuvaillulle keikkatauolle. Pyhimyksen tarkoituksena ei kuitenkaan ole jäädä lepäämään laakereille tauonkaan aikana.

– Uutta materiaalia teen, ja hyvä välillä vähän pitää taukoa, niin voi sitten myös liveä uudistaa, Pyhimys totesi Iltalehdelle.

Pyhimys Isona oli alun perin tarkoitus järjestää lokakuussa 2021 silloisella Hartwall Arenalla, mutta koronatilanteen vuoksi konsertti siirtyi vuodella eteenpäin. Taannoin tapahtumalle piti löytyä uusi paikka, minkä vuoksi Pyhimys Isona järjestetäänkin yli kuukautta suunniteltua aikaisemmin. Korvaavat liput uuteen tapahtumaan järjestetään asiakkaille automaattisesti.