Älä päivitä Spotify-ohjelmaa nyt – käyttäjillä vakavia ongelmia

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet Spotifyn käyttäjät ovat törmänneet ongelmiin yrittäessään kuunnella musiikkia sovelluksella. Ongelmat ovat alkaneet Spotify-sovelluksen tuoreimman päivityksen lataamisen jälkeen.

Tuoreen päivitysversion ongelmat koskevat suoratoistopalvelun Android-käyttäjiä. Osalla esimerkiksi toistopalkki ja toistopainikkeet ovat kadonneet Spotifyn alalaidasta, eikä sovellus tai koko Android-käyttöjärjestelmä tunnista kappaleen soivan. Kappaleiden toisto saattaa siis jatkua esimerkiksi Youtubea käyttäessä, vaikka normaalisti se keskeytyy Youtube-sovelluksen avaamisen yhteydessä.

9to5Google-sivuston mukaan virheen tarkka syy ei ole tiedossa, mutta Spotify on tiedostanut asian ja pyytää käyttäjiltä lisätietoja heidän kohtaamistaan ongelmista. Useimmissa tapauksissa sovellus ei ole toiminut kunnolla Android 12 -laitteissa. Ongelma korjataan todennäköisesti lähiviikkojen aikana uuden päivityksen myötä.