Nainen kyllästyi huomattavaan ylipainoon – laihdutti vuodessa puolet painostaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Massachussettsista kotoisin oleva 24-vuotias Carly Parker on ollut koko ikänsä ylipainoinen. Nainen kyllästyi lopulta lihavuuden aiheuttamiin mielenterveysongelmiin ja päätti panna elämänsä kertaheitolla kuntoon. Lihavuusleikkaus auttoi uuden alun edessä.

Ketodieettiä noudattava ja useita kertoja viikossa kuntoileva Parker on onnistunut laihduttamaan yhden vuoden aikana yhteensä 64 kiloa. Tämä on yhden normaalipainoisen ihmisen verran. Carly Parker painoi itse ennen urakkaa 135 kiloa.

– Olen laihtumisen vuoksi itsevarmempi kuin koskaan ennen, mutta nyt elämässäni epävarmuustekijöitä aiheuttaa löysä nahka. Sitä on joka puolella kehoani ja taistelen vääristynyttä vartalonkuvaa vastaan, Parker myöntää.