Jazz Jennings sai ilouutisia – pääsi takaisin Harvardiin opiskelemaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Minä olen Jazz -realityohjelmassa seurataan transsukupuolisen Jazz Jenningsin elämää. Yhdysvalloissa asuva Jazz on saavuttanut useita unelmiaan, kunnes mielenterveysongelmat ottivat niskalenkin. Hän joutui lopettamaan opiskelunsa Harvardissa tämän takia.

Taannoin Jazz sai kuitenkin ilouutisia pitkän hoitojakson ja kuntoutumisen jälkeen. Hänet hyväksyttiin takaisin opiskelijaksi Harvardiin, eikä hän aio heittää tilaisuutta hukkaan. Koko perhe on tehnyt hartiavoimin töitä saadakseen Jazzin terveyden ja hyvinvoinnin kuntoon, joten kouluun takaisin hyväksyminen on jättipotti kaikille.

Jazz on yksi maailman tunnetuimmista transsukupuolisista naisista. Hän tiesi jo neljävuotiaana syntyneensä väärään sukupuoleen ja on sittemmin elänyt transsukupuolisena.