Huippumalli-Nina julkaisi alastonkuvansa somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tanskalainen mallikaunotar Nina Agdal tunnetaan sosiaalisessa mediassa hyvästä kunnostaan ja rennosta asenteestaan. Luonnonlapseksi itseään kuvaileva supermalli on alkanut tekemään mallin töiden ohella uraa myös ravintoneuvojana ja kunto-ohjaajana.

Nyt Nina nähdään julkaisemassaan somekuvassa poseeraamassa alastomana ja niin, että hänen intiimien paikkojensa peittona on vain kädessä oleva nahkatakki.

30-vuotias tanskalainen mallikaunotar Nina Agdal julkaisi taannoin sosiaalisessa mediassa päivityksiä, jotka kuvastivat sitä millaisena hän esiintyy siviilissä omille ystävilleen ja miltä hän haluaa näyttää sosiaalisessa mediassa 1,6 miljoonan seuraajansa silmissä. Agdal tunnetaan siitä, että hän avaa arkeaan joskus hyvinkin rohkeasti seuraajilleen, joita on kertynyt jo 1,6 miljoonaa.