Liukuvoidetta kuluu nyt litrakaupalla: ”23 kertaa maapallon ympäri”

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Liukuvoiteen käyttö joko yksin tai kumppanin kanssa takaa usein nautinnollisemman intiimin hetken. Kyse on luistosta, jolloin romanttinen hetki saa myös lorauksen tihkuvaa nautintoa. Markkinoilla on liukuvoiteita monenlaisiin eri tarpeisiin.

Eroottisten tarvikkeiden verkkokauppa Sinful on koonnut ja analysoinut yrityksen kaikki lähes miljoona tilausta vuodelta 2021. Tilastojen perusteella suomalaiset ovat innostuneet liukuvoiteen käytöstä. Liukuvoiteen myynti nimittäin kasvoi viime vuonna lähes 30 prosenttia edelliseen vuoteen verrattuna.

– Jos leikitään, että liukkaria voisi käyttää polttoaineena, niin vuonna 2021 sitä ostettiin niin monta litraa, että sillä ajelisi 23 kertaa suorassa linjassa maapallon ympäri, verkkokaupasta kerrotaan.