Marika Fingerroosin poseeraus villitsee somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohukaunotar Marika Fingerroos on jättänyt viime vuosina pintajulkisuuden taakseen ja esitellyt elämäänsä lähinnä sosiaalisessa mediassa. Fingerroos jakaa usein upeita poseerauksiaan sosiaalisen median seuraajilleen.

Nyt Marika nähdään poseeraamassa sosiaalisessa mediassa selfiessä, jossa päärooliin on noussut hänen näyttävä rintavakonsa. Kuva sai nopeasti yli tuhat tykkäystä, joten hänen seuraajansa ymmärrettävästi pitivät näkemästään.

43-vuotias Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, avasi maaliskuun lopussa intiimivälineitä myyvän Sain.fi-verkkokaupan yhdessä ystäviensä kanssa. Hän kertoo testanneensa kaikki tuotteet myös itse. Tuotteiden nimiä ovat muun muassa Herkkutatti, Ruusu, Delfiini, Pääskynen ja Pupu. Marika nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.