Mies teki pommiuhkauksen suosikkiartistin keikalla – yritti etuilla jonossa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositun yhdysvaltalaisen räppärin, Doja Catin keikalla koettiin pelottavia hetkiä pommiuhan vuoksi. Pommiuhka paljastui kuitenkin lopulta perättömäksi. Sen tekijän motiivit osoittautuivat puolestaan hämmentävän itsekkäiksi.

Välikohtaus tapahtui Yhdysvaltojen Indianapolisin Monument Circle -aukiolla. Konserttiin jonottamassa ollut mies oli kertonut ympärilleen oleville kantavansa repussaan pommia. Yleisö evakuoitiin noin 20 minuutiksi, mutta viranomaisten kiinni ottaman miehen repusta ei löytynyt räjähteitä.

Pommiuhkauksen tehnyt mies myönsi Indy Star -lehden mukaan poliisille valehdelleensa olemattomasta räjähteestä päästäkseen etuilemaan jonossa. Ilmaisen konsertin permannolle otettiin yleisöä sen mukaan, mitä edempänä he olivat jonossa. Poliisi pidätti miehen aikaisempien, tapaukseen liittymättömien pidätysmääräysten vuoksi.