Simpsoneiden showrunner puhuttaa – näinkö sarja päättyy?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Simpsonit-sarja on jatkunut jo yli 30 vuoden ajan, eikä loppua näy. Parhaillaan käynnissä on jo maailma pitkäkestoisimpiin lukeutuvan animaatiosarjan 33. tuotantokausi. Simpsoneiden showrunner Al Jean on paljastanut oman ideansa siitä, kuinka sarja voisi joskus päättyä.

– Lopetuksessa Simpsonit voisivat olla palaamassa ensimmäisen jakson joulujuhliin. Sarja olisi siis päättymätön silmukka. Niin minä sen lopettaisin, Al Jean kuvaili Radio Times -sivuston haastattelussa.

Jeanin mukaan puhe Simpsoneiden päättymisestä ei ole kuitenkaann ajankohtaista. Sarjan suosio on suurta Disney Plus -palvelussa eri puolilla maailmaa, ja kyseessä on edelleen yksi Yhdysvaltojen suosituimmista käsikirjoitetuista sarjoista. Simpsoneissa juhlistettiin taannoin sarjan 700. jaksoa. Viime vuonna yhdysvaltalainen Fox-kanava tilasi sarjasta uusia jaksoja ainakin vielä kaksi tuotantokautta.