Vanessa Hudgens juhli niukassa asussa festareilla: ”Keijumoodi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja laulaja Vanessa Hudgens tuli aikoinaan tunnetuksi High School Musical -elokuvien teinitähtenä. Taannoin hän muisteli aikaa ennen koronakriisiä julkaisemalla sosiaalisessa mediassa näyttäviä kuvia itsestään muun muassa rannalla ja yhdessä ystäviensä kanssa.

Tällä kertaa Vanessa on suunnannut koronarajoitusten hellitettyä festareille, joilla hän nautti juhlatunnelmasta upeassa asussa. Hänellä oli nimittäin yllään vaaleanpunainen hame ja vaaleanpunaiset rintaliivit. Sekä tietenkin hyvin samaan värimaailmaan sopiva hattu.

Taannoin Hudgens oli mukana luksushotellin avajaisissa. Hotellin toinen omistaja on yökerhoistaan tunnettu David Grutman. Miamin South Beachilla sijaitsevan hotellin avajaisissa olivat mukana Pharrell Williamsin ja Vanessa Hudgensin lisäksi myös muun muassa David ja Victoria Beckham sekä Kim Kardashian. Ei siis liene väärin olettaa, että jatkossa hotellin vieraina tullaan näkemään suuri joukko viihdemaailman eturivin tähtiä.