Cristiano Ronaldon pohjaton suru: ”Pahin mahdollinen kipu”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Portugalilainen jalkapallon supertähti Cristiano Ronaldo on paljastanut perheeseensä liittyvän suru-uutisen. Manchester Unitedin riveissä pelaavan tähden ja hänen puolisonsa Georgina Rodrguezin vastasyntyneistä kaksosista toinen kuoli synnytyksen yhteydessä.

– Syväksi suruksemme ilmoitamme poikavauvamme menehtyneen. Tämä on pahin mahdollinen kipu, jota vanhemmat voivat tuntea. Vain tyttövauvamme syntymä antaa meille voimaa elää tässä hetkessä toivon ja onnen kera. Kiitämme lääkäreitä ja hoitajia heidän ammattilaisesta hoidosta ja tuesta, Ronaldo ja Rodriguez kertoivat julkaisemassaan tiedotteessa.

37-vuotias Ronaldo ja 28-vuotias Rodriguez ilmoittivat lokakuussa 2021 odottavansa kaksosia. Pariskunta paljasti myöhemmin toisen kaksosen olevan tyttö ja toisen poika. Pariskunnalla on ennestään 4-vuotias yhteinen tytär Alana, ja lisäksi Ronaldolla on 11-vuotias poika Cristiano Jr. ja kaksoset Mateo sekä Eva.