Rita Ora levitti mutaa vartalolleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poptähti Rita Ora on ollut koronakriisin aikana otsikoissa muun muassa rikottuaan koronasääntöjä, mutta myös rohkeiden kuviensa myötä. Tänä syksynä hänet nimettiin vuosisadan toistaiseksi soitetuimmaksi naisartistiksi. Sen lisäksi hän poseeraa sosiaalisessa mediassa usein upeissa kuvissa.

Nyt Rita on suunannut upealle uimarannalle, josta hän kauhoi mutaa vartalolleen levitettäväksi. Niukoissa mustissa biksuissa poseerannut kaunotar levittelikin vartalolleen luonnontuotetta, jonka hän uskoi olevan terveellistä keholleen.

Taannoin Rita Ora kiinnitettiin yhtenä The Voice -sarjan Australian version tuomareista, joten hän vietti korona-ajoista merkittävän osan kengurumaassa kuvaten. Mallinmitat helposti täyttävä Rita voisi koska tahansa jättää musiikkialan ja ryhtyä täysipäiväiseksi malliksi, jos haluaisi niin tehdä.