Instagramiin tulossa maksullisia palveluita

Digi · Tim Isokivi

Suosittuun Instagram-somepalveluun on tulossa myös maksullisia palveluita. Tulevaisuudessa käyttäjille tarjotaan palvelun ilmaisen käytön ohella myös maksullisia tilauksia, joilla käyttöön saa lisäominaisuuksia.

Instagram ei ole virallisesti vahvistanut maksullisten tilausten ilmestymistä palveluun. Tutkimusyhtiö Sensor Tower on kuitenkin paöjastanut Instagramiin ilmestynyt niihin viittaava uusi sisäisten ostojen vaihtoehto. Maksullisten tilausvaihtoehtojen hinnat vaihtelevat 0,99 dollarista 4,99 dollariin kuukaudessa.

Toistaiseksi tiedossa ei ole, mitä maksulliseen tilaukseen tarkalleen ottaen sisältyisi. TechCrunch-sivuston mukaan Instagramin on kuitenkin paljastettu kehittelevän esimerkiksi Exclusive Stories -ominaisuutta, joka tarjoaisi maksaville käyttäjille pääsyn muille piilotettuihin Instagram-tarinoihin.