Maailman seksikkäin mies 2021 on tuttu Marvel-roolista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

People-lehti valitsee vuosittain yleisöäänestyksen perusteella maailman seksikkäimmän miehen. Viime vuoden 2021 äänestyksen tulos paljastui taannoin julkisuuteen jo hieman etuajassa, mutta äänestyksen tulos ei välttämättä ollut kovin suuri yllätys.

Maailman seksikkäin mies 2021 -äänestyksen voittaja on Chris Evans. Yhdysvaltalainen näyttelijä tunnetaan muun muassa Captain American roolista lukuisissa Marvel-elokuvissa. Kuten tapana on, tullaan seksikkäimmäksi valittu mies näkemään People-lehden kansikuvassa.

Viime vuonna maailman seksikkäimmäksi mieheksi valittiin Yhdysvaltalainen näyttelijä Michael B. Jordan, joka tunnetaan muun muassa Creed ja Black Panther -elokuvista. Aikaisempina vuosina kunniatittelin ovat saaneet myös muun muassa John Legend, Idris Elba, Dwayne Johnson ja David Beckham.