Miehen kukkarosta löytyi 11 sormea – osa oli jo hajoamispisteessä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi pysäytti 27-vuotiaan Victor Chavez-Zunigan tavallisen liikenneratsian yhteydessä. Miehen toinen etuvalo oli pimeänä ja poliisi halusi huomauttaa asiasta. Nopeasti henkilötarkistuksen yhteydessä selvisi, että miehellä oli perässään useampi etsintäkuulutus.

Mies toimitettiin poliisiasemalle jatkoselvitykseen. Kun hänen tavaroitaan käytiin läpi, löytyi häneltä kukkaro. Siellä oli sisällä yhteensä 11 ihmisen sormea. Ne oli kääritty lautasliinaan.

Osa sormista oli muuttunut vihreäksi ja kynnessä oli käynnistynyt hajoamisprosessia. Poliisiraportin mukaan osa sormista haisi pahalle. Poliisit toimittivat Chavez-Zuniganin kaltereiden taakse odottamaan oikeudenkäyntiä. Sormien alkuperää ei vielä toistaiseksi kerrottu, The Smoking Gun uutisoi.