The Rasmus tekee ensimmäisen jäähallikeikan Suomessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen rockyhtye The Rasmus valmistautuu parhaillaan edustamaan maatamme kevään Euroviisuissa. Tänä syksynä yhtye esiintyy myös jättikeikalla Suomessa, sillä The Rasmus nousee 30. syyskuuta Helsingin jäähallin Black Boxin lavalle.

Konsertti on The Rasmukselle jossain määrin ainutlaatuinen. Vaikka kansainvälisesti menestynyt yhtye on tehnyt hallikeikkoja maailmalla jo vuosien ajan, ei vastaavaa ole aikaisemmin tarjoiltu suomalaisfaneille.

– Tätä on odotettu vuosia! Settiin olemme valinneet isojen hittien lisäksi myös yhtyeen alkuaikojen tuotantoa. Nyt on tiedossa sellainen show, jota kannattaa tulla katsomaan ja kuuntelemaan kauempaakin, yhtye hehkuttaa tiedotteessa.

Jäähallissa järjestettävä konsertti on ikärajaton. Alkaen 59,90 euron hintaiset liput tulevat myyntiin 25. huhtikuuta Lippupisteessä.