Käymälän kuoppaan pudonnut nainen pelastettiin – oli yrittänyt onkia puhelintaan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Käymälän aukkoon kurottelevalle voi käydä huonosti. Tämä nähtiin taannoin Yhdysvaltojen Washingtonin osavaltiossa, jossa puhelimensa pelastamista käymälän kuopasta yrittänyt nainen päätyi itse pelastettavaksi.

Mount Walkerissa retkeilemässä ollut nelikymppinen nainen oli pudottanut vahingossa puhelimensa ulkokäymälän reikään tehdessään tarpeitaan. Hän yritti kalastella laitetta kuopasta, käyttäen koiransa hihnaa turvaköytenä. Hihna kuitenkin petti ja nainen putosi alas pää edellä.

Nainen soitti käymälän kuopasta hätänumeroon yritettyään kiivetä ulos omin avuin tuloksetta. Apuun saapuneet palokunnan edustajat onnistuivat nostamaan hänet lopulta turvaan. Nainen ei loukkaantunut onnettomuudessa, mutta KIRO 7 -uutissivuston mukaan pelastajat kehottivat häntä hakeutumaan terveystarkastukseen mahdollisen bakteereille ja muille pöpöille altistumisen vuoksi.