Ed Sheeran kuvasi musiikkivideon Ukrainassa – hieman ennen Venäjän hyökkäystä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Ed Sheeran on julkaissut ajankohtaisen uuden musiikkivideon. Räppäri Lil Babyn kanssa tehdyn 2step-kappaleen video kuvattiin Ukrainassa vain vähän ennen Venäjän hyökkäystä maahan.

Musiikkivideolla Ed Sheeran nähdään vaeltamassa ja tanssimassa Kiovan kaduilla ilta-aikaan. Video kuvattiin tähden mukaan viime vuonna. Kyseessä oli Sheeranin ensimmäinen kerta Kiovassa, mutta hän kertoo rakastuneensa heti kaupunkiin ja sen asukkaisiin.

– Ukrainaan kohdistuneesta kauhusta ei ollut vielä merkkejä, ja ajatukseni ovat kaikkien siellä olevien rinnalla, Sheeran kirjoitti Instagramissa.

Laulajan mukaan kaikki videon Youtube-striimauksista kerätyt tulot lahjoitetaan ukrainalaisten hyväksi. Kappale julkaisiin alun perin Sheeranin lokakuussa ilmestyneellä =, eli Equals -albumilla.