Oudoille äänille selitys – perheen kodin alta paljastui karhunpesä

Koti & Asuminen Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kodista voi paljastua muuton jälkeen hämmentäviäkin yllätyksiä. Eräs kalifornialainen perhe löysi kotinsa alapuolelta kokonaisen karhupesueen.

Lake Tahoessa asunut anonyymi perhe oli ihmetellyt lattian alta toisinaan kantautuneita, kehräystä muistuttavia ääniä. Naapurit eivät kuitenkaan olleet huomanneet mitään tavallisesta poikkeavaa. Perhe epäili jo kuulleensa omiaan, kunnes he näkivät karhuemon kotinsa ulkopuolella.

Perheelle kävi ilmi, että karhu oli nukkunut talviuniaan kodin alla neljän poikasensa kanssa. Paikalle hälytetyn BEAR League -eläinsuojelujärjestön edustajan mukaan karhut ovat todennäköisesti talvehtineet kodin alla joulukuun alusta lähtien. Eläimet eivät olleet vahingoittaneet kotia.

Karhut poistuivat pesästä omin voimin. BEAR Leaguen Ann Bryant kertoo CNN-uutissivustolle, ettei karhujen pesiminen kotien alla ole alueella erityisen harvinaista. Perheen kodin alapuolella oleva tila on sittemmin suojattu lievän sähköiskun antavalla esteellä.

 

https://www.facebook.com/SaveTahoeBears/posts/5604192346274665