Aseistautunut mies uhkaili autoilijaa Hyvinkäällä – rikosnimikkeenä törkeä ryöstö

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poliisi tutkii Itä-Uudenmaalla rajua ryöstötapausta. Siinä miehen epäillään joutuneen ryöstetyksi aseella uhaten omassa autossaan Hyvinkäällä. Itä-Uudenmaan poliisin mukaan autossa kyydissä ollut mies oli uhkaillut kuljettajaa aseella ja kuristamalla.

Hän oli vaatinut kuljettajaa pysäyttämään auton ja nostamaan rahaa pankkiautomaatilta. Ryöstäjä oli myös vaatinut uhria luovuttamaan matkapuhelimensa. Kuljettaja oli onnistunut lopulta pysäyttämään autonsa ja paeta ryöstäjää ilman henkilö- tai omaisuusvahingon aiheutumista.

Ryöstäjä oli poistunut paikalta, minkä myötä autoilija oli päässyt jatkamaan matkaansa autollaan ja ilmoittamaan tapauksesta poliisille. Epäillyn henkilöllisyys on poliisin tiedossa, ja tapauksen esitutkinta jatkuu. Itä-Uudenmaan poliisi tutkii tapausta rikosnimikkeellä törkeä ryöstö.