Biisonimafian Kai Rinkinen elokuvan rajusta stuntista: ”Skootteri meni aivan lyttyyn”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monille suomalaisille varsinkin YouTubesta tuttu Biisonimafia on julkaissut valkokankaille elokuvan MC Helper BeKings, joka on ryhmän pitkäaikaisen haaveen toteutuminen. Staran haastattelussa Kai Rinkinen ja Janne Kaperi sekä tuottaja Eve Särkänne kertoivat elokuvan tekemisestä ja tärkeän virstanpylvään saavuttamisesta. Elokuvan ohjannut Kai Rinkinen kertoi tarkemmin stunttien tekemisestä.

– Lähimpänä ongelmastunttia oli trailerissakin nähtävä kohtaus, jossa skootteri törmää sillan kaiteeseen ja Kassu lentää siitä kyydistä. Alunperin siinä oli puu väärässä paikassa ja stunttia ei olisi voitu tehdä. Päädyimme turvallisuussyistä katkaisemaan sen puun, koska Kassu lensi sen puun läpi. Jos sitä ei olisi katkaistu, niin se olisi kirjaimellisesti jäänyt sitten siihen ja olisi jouduttu hakemaan Kassu sieltä jalat edellä pois, Kai Rinkinen kertoo.

– Pikkuisen oli ajoituksen kanssa ongelmaa, joten se skootteri osui Kassun jaloille. Oli hyvä, ettei se osunut polviin, vaan reisiin. Menihän ne silleen tunnottomaksi. Juttelin sitten Kassun kanssa aiemmin, että yritä lentää mahdollisimman holtittomana. No ajoin sitten oman skootterini siitä alta pois ja käännyin katsomaan.

– Katsoin miten Kassu iskeytyy siihen, mutta en nähnyt sitä osumaa ja miten pyörä heitti Kassun. Katsoin, että on kyllä ammattilainen kun lentää aivan hervottomasti siellä. Just niin kuin mietin. Se oli aika iso isku. Skootteri meni aivan lyttyyn ja se lensi siitä melkein järveen asti. Se kiskaisi joku viisi metriä eteenpäin. Kaikki all good, nyt se näytti paremmalta kuin ilman sitä töytäisyä, Rinkinen kertoi.